Tervetuloa Kangasalan Hautaustoimiston ja Kangasalan Kukkapalvelun verkkosivuille

Kangasalan Hautaustoimisto on ympäri vuoden aukioleva täyden palvelun hautaustoimisto. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kangasalan kirkon välittömässä läheisyydessä. Liikkeemme edessä on asiakaspaikoitustilat. Kangasalan Kukkapalvelu muutti samoihin tiloihin 18.11.2019 alkaen.

Kukkapalvelu avoinna: sopimuksesta 23.3.2020 lähtien, soita 03-377 0040

Uutta! Tutustu tuotevalikoimaamme verkkosivuilla, valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin ja jätä palvelupyyntö verkossa, niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä!

Palvelemme asiakkaitamme Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Kun tarvitset hautaustoimistomme palveluja, ota yhteyttä soittamalla tai yhteydenottolomakkeella. Asiantuntija auttaa sinua.

Tiedoksi 23.3.2020 lähtien
Hautaustoimisto
palvelee omaisia normaalisti myös rajoitusten aikana. Kun tarvitset hautaustoimiston palvelua, suosittelemme varaamaan ajan asiointia varten ennakkoon. Näin varmistamme yksityisyyden asiointinne aikana.
Noudatamme hautaustoimistossa THL:n antamia ohjeita tartuntariskin pienentämiseksi. Koska on mahdollista, että virus tarttuu myös kosketuksen kautta, emme tällä hetkellä kättele tervehtiessämme asiakkaitamme.
Mikäli et pysty oman sairastumisen, epäillyn tartunnan tai karanteenin vuoksi asioimaan hautaustoimistossa paikan päällä, suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse. Hautausjärjestelyt voidaan tällaisissa tapauksissa aloittaa tai usein hoitaa myös kokonaan puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Hautausjärjestelyjä voidaan aloittaa hoitamaan jo ennen kuin hautauslupa on kirjoitettu. Hautausasioiden hoitaminen on hyvä aloittaa ensimmäisenä Hautaustoimistosta.

Kauttamme monipuoliset hautauspalvelut:

  • Arkut, Uurnat, Vainajankuljetus (myös ulkopaikkakunnat). > Tutustu tuotevalikoimaamme tästä >
  • Pitopalvelu
  • Hautakivet, kaiverrukset, kunnostus, oikaisut
  • Virastopalvelut
  • Kukkasidontaa vahvalla ammattitaidolla. > Tutustu lisää Kukkapalveluun tästä >
  • Siunaustilaisuuden kutsukortit, kynttilälyhdyt.
  • Hautauspalvelumme myös paikkakunnille Pälkäne, Luopioinen, Tampere, Valkeakoski
     LIIKE SULJETTU POIKKEUKSELLISESTI La 28.3.-20 / päivystys 0400 417 281

HAUTAUSPALVELUA VUODESTA 1965 LÄHTIEN
Käsin maalattu pellava-arkku Pääskyt vaaleanpunaisen ruusu-arkkulaitteen kanssa.

Olemme Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsenyritys